Στα πέναλτι προκρίθηκε η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

Στους ''4'' της διοργάνωσης προκρίθηκε η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ στα πέναλτι με 4-1 επί της ένωσης από τα Δωδεκάνησα.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού τελείωσε 1-1 και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με την Ηρακλειώτικη ομάδα να βγαίνει νικήτρια. Η τελική φάση θα γίνει στο Βόλο τον Μάιο. Στο ημίχρονο του αγώνα η μικτή του Ηρακλείου νικούσε με 1-0 με γκολ του Ζηδιανάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Δωδεκάνησα ισοφάρισαν με γκολ του Μαγκούλια κάνοντας το 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι.

Διαδικασία των πέναλτι:

Ο Ζηδιανάκης έκανε το 1-0. Ο Αναγνώστου σημάδεψε το δοκάρι . Ο Βασιλάκης το 2-0 για το Ηράκλειο. Το σουτ του Κότζα απέκρουσε ωραία ο Ψιμόπουλος. Ο Ματαλλιωτάκης το 3-0 για την Μικτή Ηρακλείου. Ο Σταματούλλας έκανε το 3-1 για τα Δωδεκάνησα. Ο τερματοφύλακας Ψιμόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1 και έστειλε την ομάδα του στους ''4''

Συνθέσεις

Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ: Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Κόκκας, Παχάκης, Ματαλιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης, Τσακόνι, Αναστασιάδης, Ζηδιανάκης, Ανδρουλάκης

Δωδεκάνησα: Ήλιος, Τρικοίλης, Ππασταματίου, Σταματούλλας, Καραμανώλης, Κότζα, Κόντος, Μαγκούλιας, Κορνάρος, Ρουτζιέρης, Κουλλόλι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ