Στη Ροδιά ο Κώστας Καραμανλής

Petite Perle 300×250

Στην ταβέρνα ΧΑΡΙΛΑΟΣ στη Ροδιά δεξιώθηκε ο υποψήφιος βουλευτής και πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Η. Ανδρέας Στρατάκης τον τομεάρχη υποδομών της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή.

Το παρών έδωσαν ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Βαγγέλης Καρκανάκης, κομματικά στελέχη και υποψήφιοι σύμβουλοι σε περιφέρεια και δήμους.

Ο κ. Ανδρέας Στρατάκης αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης και για την παρουσία του στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Βαγγέλης Καρκανάκης.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και οι περισσότερες συζητήσεις όπως ήταν αναμενόμενο επικεντρώθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, χαλαρός και έδειχνε να απολαμβάνει τη βραδιά έχοντας πάντα στο πλάι του το γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Χαρίλαος Κασσαπάκης έδωσε δύο μπουκάλια κρασί αναμνηστικά δώρα στους Κώστα Καραμανλή και Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον Ανδρέα Στρατάκη για τη φιλοξενία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ