“Ταξίδεψαν” οι γονείς στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μία πολύ ενδιαφέρουσα δράση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου και το Σύλλογο Διδασκόντων που δημιούργησαν ομάδα γονέων.

Στην ομάδα οι γονείς συζητούν, προβληματίζονται και ενημερώνονται για ποικίλα θέματα που είτε αφορούν τα παιδιά, είτε τους ίδιους.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα πρώτη γνωριμία οι γονείς αρχικά πήραν στα χέρια τους ένα εισιτήριο για το ταξίδι που θα ακολουθούσε. Πάνω σε αυτό έγραψαν το όνομά τους και μία ικανότητα που έχει ο καθένας και μπορεί να κάνει δώρο στην ομάδα. Έγιναν ζευγάρια μεταξύ τους και γνώρισαν καλύτερα τους συνταξιδιώτες τους.

Η δράση θα πραγματοποιείται μία φορά το μήνα και οι γονείς αναμένεται να “ταξιδέψουν” σε ένα διασκεδαστικό και παράλληλα συγκινητικό προορισμό.

Υπεύθυνοι της δράσης είναι ο Δάσκαλος Κώστας Μανωλτζάς και την Κοινωνική Λειτουργός Λίνα Πελεκίδου του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης και του Εργαστηρίου Διαπολιτισμικής Αγωγής και Δράσης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...

error: Content is protected !!