Αποφυλακίζεται σήμερα ο ένας από τους 3 φιλάθλους του Ηροδότου, που είχαν καταδικαστεί για την πολύκροτη υπόθεση του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη.
Η υπεράσπιση του 30χρονου υπέβαλε αίτηση αναίρεσης της καταδικαστικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης στον Άρειο Πάγο.
Η ετυμηγορία του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας για το εν λόγω αίτημα εκκρεμεί, ωστόσο, η εισήγηση που έγινε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ήταν υπέρ της αναίρεσης της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.
Αθώος λένε οι κάτοικοι
Ακόμη δύο φίλαθλοι του Ηροδότου έχουν κριθεί ένοχοι, με τον έναν όμως να χαρακτηρίζεται από κατοίκους της Νέας Αλικαρνασσού, άδικη η κράτησή του.
Πρόκειται για τον φίλαθλο που πρωτόδικα είχε αθωωθεί και στη συνέχεια η ετυμηγορία άλλαξε.
Ο φίλαθλος μετά την πρωτόδικη απόφαση, ελεύθερος από οποιαδήποτε εμπλοκή που είχε να κάνει με το θάνατο του Κώστα Κατσούλη, ταξίδεψε για εργασία στην Κύπρο.
Στη συνέχεια, μετά το δεύτερο δικαστήριο και την καταδικαστική εις βάρος του απόφαση, επέστρεψε αυτοβούλως από την Κύπρο και παραδόθηκε στις Αρχές.
Οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού και αυτόπτες μάρτυρες βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, δηλώνοντας ότι ο συγκεκριμένος νεαρός, την ώρα του συμβάντος βρίσκονταν στην απέναντι κερκίδα από τον Κώστα Κατσούλη.
Μάλιστα, η οικογένεια του νεαρού φιλάθλου διαθέτει βίντεο ιδιώτη που τον απεικονίζει την ώρα του τραυματισμού Κατσούλη ακριβώς απέναντι.
Αίτημα για αναίρεση της απόφασης έχει κάνει και ο συγκεκριμένος φίλαθλος του Ηροδότου και είναι θέμα χρόνου να βγει η οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο.


