Ως αυριανό Δήμαρχο υποδέχτηκε το Καβροχώρι τον Μενέλαο Μποκέα

Petite Perle 300×250

Η αλλαγή ξεκίνησε από το Καβροχώρι για την παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί"

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα «Το Μαλεβίζι Μπορεί» οι κάτοικοι του Καβροχωρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού, όπου τον υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ελένη Σακλαμπανάκη με μέλη του Συλλόγου.

Ο κ. Μποκέας έφτασε στο Καβροχώρι με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του αλλά και υποστηρικτών από το Γάζι.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου ο κ. Μποκέας παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, αναφέροντας τους έξι άξονες, στους οποίους επικεντρώνεται η παράταξη  «Το Μαλεβίζι Μπορεί».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε σε διάφορους τομείς όπως τον πρωτογενή τομέα, το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον τουρισμό, τονίζοντας ότι «ο Δήμος πρέπει να έχει κεντρικό ρόλο στο θέμα του τουρισμού και της σύνδεσης με τα χωριά».

Το λόγο πήρε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Πατραμάνης, ο οποίος μίλησε για τη δυναμική του Καβροχωρίου λόγω θέσης, αλλά και περιβάλλοντος. «Τα περισσότερα χωριά ερημώνουν, αλλά στο Καβροχώρι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Πριν χρόνια υπήρχαν 100 κάτοικοι και τώρα ανέρχονται στους 800. Υπάρχει η ελπίδα το Καβροχώρι και λόγω θέσης του, αλλά και φυσικού κάλλους να αναπτυχθεί και να γίνει ένα ελκυστικό χωριό για τουρίστες και ντόπιους. Χρειάζονται όμως νέες υποδομές για να καταφέρουμε να αλλάξουμε το Καβροχώρι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πατραμάνης.

Ο κ.  Μποκέας παρουσίασε τους υποψήφιος της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί», με τους Μιχάλη Βρέντζο και Νίκο Πατραμάνη να κερδίζουν το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τους συντοπίτες τους Καβροχωριανούς.

Από την Περιφέρεια Κρήτης το "παρών" έδωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Μαρής και Νίκος Ξυλούρης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ