Πολύτιμη νίκη του ΟΦΗ 1-0 τον ΠΑΣ

Petite Perle 300×250

Έκανε το καθήκον του ο ΟΦΗ και κέρδισε μέσα στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ.

Ο χρυσός σκόρερ ήταν ο Βαζ που έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ στο 19ο λεπτό και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για να κρατηθεί η Κρητική ομάδα στην κατηγορία. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο ΟΦΗ είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Εκτός από το γκολ είχε και δοκάρι με τον Βουό που είχε περάσει σαν αλλαγή. Σημαντικός παράγοντας για την νίκη του ΟΦΗ ήταν φυσικά ο κόσμος του που παρά την βροχή γέμισε το γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Νέιρα, Βαζ (89' Σασί), Φερέιρα Σόουζα (83' Κουτσιανικούλης), Γιακουμάκης (85' Βουό).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας (79' Αποστολόπουλος), Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Σεργκελασβίλι, Γιάκος (55' Παμλίδης), Νικολιάς, Πάντελιτς, Αθανασιάδης (75' Μάνος), Κρίζμαν. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ