Ν. Πατραμάνης και Μ. Βρέντζος με όραμα για το Καβροχώρι

Petite Perle 300×250

Η δύναμη κάθε τόπου είναι οι άνθρωποί του. Και το Καβροχώρι, όσο μικρό κι αν είναι, έχει μεγάλη δύναμη. Αυτό αποκόμισαν όσοι έδωσαν το «παρών» στην επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα.

Δύο νέοι άνθρωποι, επιτυχημένοι επιχειρηματίες του Καβροχωρίου, οι Μιχάλης Βρέντζος και Νίκος Πατραμάνης παρουσίασαν μέσα από την ομιλία τους τα όνειρα και το όραμα που έχουν για τον τόπο τους.

Και οι δύο μίλησαν για την ανάγκη του Καβροχωρίου για αλλαγή, τονίζοντας το παράπονό τους ότι παρόλο που ο οικισμός είναι τόσο κοντά στην Αμμουδάρα και το Γάζι, έμεινε εκτός της τουριστικής ανάπτυξης.

Θερμά χειροκροτήθηκε μέσα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου ο λόγος και οι τοποθετήσεις του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Νίκου Πατραμάνη, όσον αφορά τις δυνατότητες του Καβροχωρίου και το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να αξιοποιηθεί και να γίνει πόλος έλξης των τουριστών και όχι μόνο.

Μάλιστα, ο κ. Πατραμάνης με το οργανωμένο πλάνο ανάπτυξης του χωριού έδειξε την ανάγκη που έχει το Μαλεβίζι από νέους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εργαστούν με νέες ιδέες, όρεξη και αφοσίωση στον τόπο τους.

Άλλος ένας επιτυχημένος Καβροχωριανός, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βρέντζος, τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας στο Καβροχώρι.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Βρέντζος ζήτησε από τους συγχωριανούς του να είναι ενωμένοι και όλοι μαζί να προσπαθήσουν για το καλό του Καβροχωρίου και όχι μόνο. Χωρίς μικροσυμφέροντα ιδιοτέλεια και εμπάθειες. Με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου.

Αναφέρθηκε επίσης στο σπουδαίο ρόλο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου, τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να βρίσκονται δίπλα στο Σύλλογο και να στηρίξουν την προσπάθεια της πρόεδρου κ. Ελένης Σακλαμπανάκη.

Και οι δύο υποψήφιοι χειροκροτήθηκαν θερμά από τους συγχωριανούς τους, οι οποίοι δηλώνουν ότι θα τους στηρίξουν στην εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ