Ο λαγός αλλιώς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου έδειξε στο 7ο Φεστβάλ Κρητικής Κουζίνας ότι ο λαγός δεν τρώγεται μόνο στιφάδο.
Τα παλαιότερα χρόνια στην Τύλισο, τον έτρωγαν και με φασολάκια.
Αυτό το ξεχωριστό πιάτο κοσμεί ακόμα τα γιορτινά τραπέζια.
Με αυτή τη συνταγή διαγωνίζεται η Τύλισος με μαγείρισσες, τη Ρεγγίνα Μαυράκη και Μαρία Αλεξάκη.
Ο πάγκος ωστόσο είχε πολλά καλούδια και γλυκές γεύσεις νοστιμότατες φτιαγμένες από τα χέρια των γυναικών από την περιοχή.