Ο λαγός αλλιώς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυλίσου έδειξε στο 7ο Φεστβάλ Κρητικής Κουζίνας ότι ο λαγός δεν τρώγεται μόνο στιφάδο.

Τα παλαιότερα χρόνια στην Τύλισο, τον έτρωγαν και με φασολάκια.

Αυτό το ξεχωριστό πιάτο κοσμεί ακόμα τα γιορτινά τραπέζια.

Με αυτή τη συνταγή διαγωνίζεται η Τύλισος με μαγείρισσες, τη Ρεγγίνα  Μαυράκη και Μαρία Αλεξάκη.

Ο πάγκος ωστόσο είχε πολλά καλούδια και γλυκές γεύσεις νοστιμότατες φτιαγμένες από τα χέρια των γυναικών από την περιοχή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ