«Καινοτόμα εργαλεία και πρακτικές αναγέννησης της υπαίθρου» στο ΜΦΙΚ

Petite Perle 300×250

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης του Παν. Κρήτης σας προσκαλεί στην εναρκτήρια συνάντηση – ενημέρωση για το έργο RURITAGE που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης του ΜΦΙΚ στο Ηράκλειο Κρήτης, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 – 21:00.

Το έργο RURITAGE χρηματοδοτείται από το Horizon 2020 της Ε.Ε. και επιδιώκει να μετασχηματίσει τις αγροτικές περιοχές σε εργαστήρια βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της ενίσχυσης του μοναδικού δυναμικού πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς που φιλοξενούν.

Στο έργο συμμετέχουν 38 εταίροι από 18 χώρες, οι περισσότερες της Ευρώπης, καθώς επίσης από τη Βραζιλία, Κολομβία, Ιαπωνία και Τουρκία.

Στη συνάντηση που οργανώνεται στις 19 Απριλίου 2019 θα παρουσιαστεί η βασική φιλοσοφία του έργου, ο τρόπος υλοποίησης των δράσεων, τα βασικά αποτελέσματα και παραδοτέα καθώς και η δυνατότητα αλληλεπίδρασης και μεταφοράς τεχνογνωσίας σε τοπικούς εταίρους, φορείς και ιδιώτες.

Την εκδήλωση θα «ντύσει» μουσικά στο κλείσιμό της, με παραδοσιακά και έντεχνα κομμάτια ο Χάρης Φασουλάς, μαζί με τους μουσικούς Βασίλη Χαιρέτη, Θωμά Μπολάκη και Γιάννη Χαρκούτση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ