Στη Ροδιά ο Κ. Μαμουλάκης για τα έργα στο Δημοτικό Σχολείο

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Τη Ροδιά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο σχολείο του οικισμού.

Συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του σχολείου π. Αντώνη Κασσωτάκη τους Αντιδημάρχους Μ. Παπαδομανωλάκη και Ά. Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γ. Ντουλάκη, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ροδιάς Γ. Στρατάκη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ροδιάς Κ. Αλεξανδράκη, είδε από κοντά το αποτέλεσμα της αλλαγής των παλιών, ξύλινων κουφωμάτων με νέα από αλουμίνιο, αλλά και την πρόοδο των εργασιών στον χώρο άθλησης των μαθητών.

Στο συγκεκριμένο  χώρο έχουν τοποθετηθεί ήδη καθίσματα στις κερκίδες, έχουν γίνει εργασίες πρασίνου, ενώ ακολουθεί η αλλαγή του δαπέδου και η τοποθέτηση νέου, τύπου κουίκ, καθώς και η αλλαγή των μπασκετών και η τοποθέτηση νέων σύγχρονων οργάνων στην παιδική χαρά.

Ο κ Μαμουλάκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πορεία των έργων και την εικόνα τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα έργα αυτά: «αναβάθμισαν τις συνθήκες εκπαίδευσης στο δημοτικό σχολείο, βελτίωσαν την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου αλλά και την καθημερινότητα μαθητών και εκπαιδευτικών, ενώ και με αυτά που έπονται, το δημοτικό σχολείο Ροδιάς γίνεται ένα απόλυτα λειτουργικό, πιο φιλικό στο περιβάλλον, σύγχρονο σχολικό κτίριο»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...