Σπατάλησε χρυσή ευκαιρία ο Εργοτέλης που έμεινε στο 1-1

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Ενώ ήταν μπροστά στο σκορ ο Εργοτέλης δέχθηκε την ισοφάριση και δεν κατάφερε να κρατήσει μία σημαντική νίκη για πρωτάθλημα και να μείνει κοντά στην δεύτερη θέση για το κυνήγι της Σούπερ Λιγκ. Πριν τον αγώνα η ΠΑΕ Εργοτέλης με αφορμή την επίσκεψη του στο Ηράκλειο, τίμησε τον επί έξι χρόνια ποδοσφαιριστή της ομάδας, Σίλβα Τζούνιορ. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Απόστολος Παπουτσάκης, o μικρότερος.

Στο 15' σουτ του Ρόβα η μπάλα αρχικά κοντράρει, βρίσκει στο δοκάρι και φεύγει κόρνερ. Στο 21' σουτ του Τσέλιου, απέκρουσε με δυσκολία ο Kahriman. Στο 45' συρτό σουτ του Efford έξω απ' την περιοχή η μπάλα φεύγει λίγο έξω. Στο 74 Σέντρα με τον Ιατρούδη στην καρδιά της άμυνας πετάγεται ο Efford κάνει την προβολή όμως ο Kahriman τον σταματάει. Στο 79' ο Μαζουλουξής με ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή, πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 84' Γκολ για τον Ηρακλή. Ο Cleyton από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Στο 93' Καλή συνεργασία των παιχτών του Εργοτέλη, βγήκε μια σέντρα ο Ροβίθης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε έξω.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: (Νικόδημος Παπαβασιλείου) Καλογεράκης, Bahanack, Μπουρσέλης (Ροβίθης 66'), Μαζουλουξης, Μπάτζιος, Οικονόμου, Bruce, Τσέλιος, Ιατρούδης, Efford, Μανουσάκης (Μπουτσάκης 59')

Ηρακλής: Kahriman, Munoz, Βιτλης, Κουτρουμανος, Παναγιωτουδης, Silva Cleyton, Καθαριος (Κωστούλας 80'), Στάμου, Perrone, Ντούνης, Ροβας (Gnabouyou 76').

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ