Ικανοποιητική εμφάνιση στο παιδικό πρωτάθλημα

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Παρά το γεγονός ότι γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια το ΠΛΙΤΣ-ΠΛΑΤΣ έκανε ικανοποιητική εμφάνιση στα πρόσφατα παιχνίδια (12-13 Απριλίου) της Β φάσης του παιδικού πρωταθλήματος που έγιναν στη πισίνα του Ηρακλείου. Στο πρώτο ματς με αντίπαλο τον Ν.Ο. Ρεθύμνου έχασε με 19-11 πληρώνοντας ένα κενό διάστημα στο τρίτο 8αλεπτο που έγιναν πολλές αλλαγές και το σκορ ξέφυγε.

Ο Άρης Μπουρίκας το ''κανόνι'' της ομάδας πέτυχε 5 γκολ, ο Γιάννης Φραγκιαδάκης 2 και από 1 οι Γιάννης Γρύλος, Κυριάκος Γιάγκος, Δημήτρης Τσαγκαράκης και Νεκτάριος Τσαγκαράκης. Απέναντι στο πανίσχυρο Ν.Ο. Χανίων το ΠΛΙΤΣ-ΠΛΑΤΣ έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και το 15-5 με το οποίο έχασε δεν λέει την αλήθεια, αφού μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ και να είχε αποφύγει κάποια εύκολα λάθη στην άμυνα. Από 2 γκολ πέτυχαν οι Μπουρίκας, Φραγκιαδάκης και 1 ο Ζαχαράκης.

Απέναντι στον ΟΦΗ το ΠΙΤΣ-ΠΛΑΤΣ ενώ ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα πέναλτι του Μπουρίκα που κέρδισε ο Τσαγκαράκης, ήρθε στη συνέχεια η αφλογιστία μπροστά ενώ η άμυνα έκανε ''νερά'' με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να το γυρίσει σε 2-4, έκανε το 3-4 ο Μπουρίκας και από εκεί και πέρα τίποτε άλλο με το σκορ να πηγαίνει στο 11-3 με τον τερματοφύλακα Γιάννη Αρώνη να κάνει μεγάλες αποκρούσεις μεταξύ των οποίων και πέναλτι. Έπαιξε όμως ρόλο η διαιτησία αφού αποβλήθηκαν αυστηρά 6 παίκτες.

Σύνθεση

ΠΛΙΤΣ-ΠΛΑΤΣ: Αρώνης, Καρνιωτάκης, Τσαγκαράκης, Φραγκιαδάκης, Γρύλος, Ζαχαράκης, Ζώρας, Μπουρίκας, Γρεβελάκης, Πακιουφάκης, Μπεσλεμές, Γιαγάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ