Η δήλωση απολογισμός του Δημήτρη Βολονάκη

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα δήλωση προχώρησε ο τεχνικός του Αλμυρού Δημήτρης Βολονάκης.

Ο ικανός προπονητής μίλησε στην "Φωνή Μαλεβιζίου" κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό της χρονιάς θεωρώντας την απόλυτα επιτυχημένη καθώς πολλά νεαρά παιδιά από τους Νέους Αλμυρού πήραν χρόνο συμμετοχή ενώ στο φινάλε οι "πορτοκαλί" μπήκαν και στην διαδικασία των play-off.

Ο κ. Βολονάκης στάθηκε και στην συμμετοχή της ομάδος του στα play-off τονίζοντας πως το σύνολο του είναι το outsider λόγο και τις βαθμολογικής διαφοράς που υπάρχει, όπως έχουν σαν στόχο να ευχαριστηθούν όλη την διαδικασία. Να θυμίσουμε πως με τους 54 βαθμούς ο Αλμυρός εξασφάλισε την 4η θέση της βαθμολογίας.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Βολονάκη αναφέρει:"Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς θεωρώ πως κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Ο στόχος μας αρχικά ήταν η ανάδειξη και καθιέρωση παικτών από τους Νέους Αλμυρού πράγμα που επιτεύχθηκε με όχι απλή συμμετοχή στην ομάδα αλλά φορώντας φανέλα βασικών ιδιαίτερα στα κρίσιμα τελευταία παιχνίδια. Τα δυο παιχνίδια με το Τυμπάκι ήταν ήταν κομβικά και σημαδιακά για την πορεία μας. Στο τέλος του πρώτου γύρου η απροσδόκητη εντός έδρας ήττα μας μας αφύπνισε ως οργανισμό με την διοίκηση να ενισχύει το ισχνό μας ρόστερ φέρνοντας δυο ακόμη παίκτες κι αυτό είναι προς τιμήν της καθώς είχε καλά αντανακλαστικά και εκεί μπήκε ο δεύτερος στόχος να προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλευ οφ, με το τελευταίο παιχνίδι να μας σφραγίζει τυπικά την είσοδο μας στους τέσσερις. Πραγματικά ήταν ένα δύσκολο έργο να διαχειριστώ από την μιά να στηριχτούμε σε παιδιά που παίζουν πρώτη φορά στην κατηγορία και παράλληλα να πρέπει να κερδίζεις,πραγματικά πολύ δύσκολος συνδυασμούς. Κλείνοντας ο πρώτος γύρος μας βρήκε στην 7η θέση απόρροια αρκετών τραυματισμών σε καίριες θέσεις. Κάναμε μια αντεπίθεση διάρκειας στον δεύτερο γύρο ο οποίος ήταν πραγματικά πολύ καλός από θέαμα και περισσότερους βαθμούς και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες έναν προς έναν για την προσπάθεια τους. Η ομάδα μπήκε τελικά στα play off,αφού δεν τα παράτησε κυνηγώντας για πολλά παιχνίδια την 4η θέση. Υπάρχει ικανοποίηση,είμαστε το αουτσάιντερ στο μίνι πρωτάθλημα αυτό αφού από την μια ο στόχος μας δεν ήταν το πρωτάθλημα και δεν προετοιμαστήκαμε γι αυτό αλλά κυρίως ξεκινάμε με μειονέκτημα βαθμολογικό. Έχουμε όμως μπροστά μας 18 βαθμούς και θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς μπορούμε κυρίως όμως να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια και την διαδικασία όλη".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ