Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι

Καταστήματα της κεντρικής λ. Ελ. Βενιζέλου στην πρωτεύουσα του Μαλεβιζίου, το Γάζι, επισκέφτηκε το τελευταίο 2ήμερο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με στελέχη της Δημοτικής Αρχής και νέους υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Νέοι δρόμοι».

Ο Κώστας Μαμουλάκης περπάτησε στην κεντρική αγορά, συζήτησε με επιχειρηματίες και περαστικούς για όλα όσα τους απασχολούν, ενημέρωσε προσωπικά τους πολίτες για την πορεία των μεγάλων έργων του Γαζίου, όπως είναι το νέο δημοτικό που αποπερατώνεται το επόμενο διάστημα και η κεντρική πλατεία που βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης.

Παράλληλα, συζήτησε και για τους στόχους της επόμενης μέρα, που - μεταξύ άλλων - είναι για το Γάζι η ολοκλήρωση των σχεδίων πόλης, τα αντιπλημμυρικά έργα, η δημιουργία του δημοτικού κυνοκομείου, η επαναλειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, το νέο κτίριο της δημοτικής βιβλιοθήκης, η κατασκευή ενός ακόμα νηπιαγωγείου, ενός ακόμα δημοτικού κι ενός ακόμα βρεφονηπιακού σταθμού, η εντατική μάχη για τα ζητήματα της καθημερινότητας, κ.α.

Το συμπέρασμα και από αυτές τις επαφές του Κώστα Μαμουλάκη με τους πολίτες του Γαζίου, είναι ότι αναγνωρίζεται το τεράστιο έργο που έχει ήδη ολοκληρωθεί και συνέβαλε στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων που υπήρχαν, όπως για παράδειγμα η λύση του προβλήματος της λειψυδρίας, το γεγονός ότι κανένα παιδί δεν μένει εκτός παιδικών σταθμών, η «ανάσα» που δόθηκε στο θέμα της σχολικής στέγης με τα νέα σχολεία όλων των βαθμίδων που δημιουργήθηκαν (λύκειο, δημοτικό, δυο νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακός), η συμβολή των διανοίξεων νέων δρόμων (Μακεδονίας, Στεφανογιάννη, Θριάμβου, Μεγ. Αλεξάνδρου, κ.α.) στη βελτίωση του κυκλοφοριακού, κ.α.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ