Oι πρώτες δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο (video)

Petite Perle 300×250

Στις αρχές Απριλίου έγινε γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Κρήτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αναγγελία του γάμου τους, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Εστία έγραφε χαρακτηριστικά: «Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην».

Το βράδυ της Δευτέρας η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε πρώτη φορά για τον επικείμενο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ηθοποιός χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πέθανε και αυτή δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει. Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φυτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις».


https://www.fthis.gr

φωτογραφία: thetoc.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ