Και την νέα χρονιά με Σταμάτη Μαματζάκη ο Αετός Ανωγείων

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος της Γ'ΕΠΣΗ, με τον Αετό να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος μετά την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου της ανόδου στο Β' Τοπικό Ηρακλείου, αλλά το Δ.Σ της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει τον εντατικό σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά που αφορά τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τις Ακαδημίες της.

Μετά από συνεχόμενα συμβούλια το τελευταίο διάστημα η ομάδα θέτει τους νέους στόχους της που θα είναι πρωταγωνιστικοί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα η ομάδα ζητάει την στήριξη όλων των Ανωγειανών, οικονομική αλλά και ηθική, με το συμβούλιο να έχει ήδη διευρυνθεί με δυο άτομα, ενώ με ανακοίνωση ο Αετός ζητάει από αγρότες και κτηνοτρόφους το μικρό ποσό των 20 ευρώ για την στήριξη του σωματείου και των Ακαδημιών, με συγκατάθεση και υπογραφή τους στον Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό κατά την διάρκεια των περίπου δυο μηνών που θα διαρκέσει η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αετός πέτυχε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πετυχημένο προπονητή της ανδρικής ομάδας Σταμάτη Μαματζάκη. Οι δυο πλευρές έδωσαν και τυπικά τα χέρια πριν λίγες ημέρες και αποφάσισαν να συνεχίσουν από κοινού το τριετές πλάνο που τέθηκε στα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού.

Κατά γενική ομολογία ο Σταμάτης Μαματζάκης αποτελούσε μια πολυτέλεια τόσο για πάγκο στο Γ' όσο και για το Β'Τοπικό και οι Ανωγειανοί συμφώνησαν μαζί του να συνεχίσουν τη συνεργασία τους προλαβαίνοντας και αρκετές "σειρήνες" από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών που επιθυμούσαν τον κ.Μαματζάκη στην τεχνική τους ηγεσία. Με προπονητή τον Σταμάτη Μαματζάκη οι διοικούντες ξεκινούν με σταθερή βάση τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσουν πλέον να ενισχύσουν το αγωνιστικό τμήμα σύμφωνα και με τις υποδείξεις του προπονητή τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ