Διακινούσαν ναρκωτικά στα Χανιά

Petite Perle 300×250


Συνελήφθησαν σήμερα στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 39 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στα Χανιά . Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο.

Κατασχεθήκαν περισσότερα από 7,5 κιλά κάνναβης, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.515 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα που αποτελούσαν μέσα μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σήμερα (18.04.2019) οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ