Στην Α1 και του χρόνου η Τύλισος, δεν γίνονται τα play-out!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα το πρωί και παρουσία της Επιτροπής Πρωταθλήματος συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση των κατηγοριών, μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Κατηγορίας PWM MEDICAL.

Μετά και την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ σε ερωτήματα που τέθηκαν από την ΕΠΣΗ και μετά από διεξοδική συζήτηση επί των προτάσεων που έγιναν, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε ομοφώνως τις παρακάτω αποφάσεις στις προτάσεις που έγιναν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και τον πρόεδρό της κ. Θεόφιλο Ασλάνη:

1) Στην Α1 ΕΠΣΗ δεν θα διεξαχθεί η διαδικασία των πλέι άουτ και έτσι οι ομάδες Τριτωνία, Τύλισος, Φαιστός και Αγία Βαρβάρα παραμένουν στην κατηγορία.

2) Από την Α2 ΕΠΣΗ δεν υποβιβάζεται η ομάδα του Ασημίου και υποβιβάζονται οι ομάδες από την 13η έως την 16η θέση.

3) Από την Β' ΕΠΣΗ θα γίνει μπαράζ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην 3η θέση (ο Πήγασος από τον 1ο Όμιλο και αναμένεται η ολοκλήρωση των αγώνων στον 2ο Όμιλο), προκειμένου να προβιβαστεί άλλη μία ομάδα στην Α2 ΕΠΣΗ.

4) Στην Β' ΕΠΣΗ δεν θα γίνει μπαράζ παραμονής μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην 3η θέση από το τέλος (ο Ερμής Ατσαλένιου από τον 1ο Όμιλο και αναμένεται η ολοκλήρωση των αγώνων στον 2ο Όμιλο) και οι ομάδες αυτές παραμένουν στην κατηγορία.

5) Στην Β' ΕΠΣΗ θα γίνει μπαράζ παραμονής μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην προτελευταία θέση των δύο ομίλων (η Γαρίπα από τον 1ο Όμιλο και αναμένεται η ολοκλήρωση των αγώνων στον 2ο Όμιλο) και ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Γ' Κατηγορία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ