Αθλητές από την Ευρώπη στο Παγκρήτιο για την προετοιμασία τους

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ένα ακόμα γκρουπ Ευρωπαίων αθλητών και αθλητριών βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο για την προετοιμασία του. 

Οι αθλητές ανήκουν σε συλλόγους από την Ελβετία, την Γερμανία, το  Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, το Ισραήλ αλλά και την Ελλάδα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς είχε την ευκαιρία να τους επισκεφθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, να τους καλωσορίσει στο Ηράκλειο και να τους δωρίσει μια αναμνηστική τσάντα με τοπικά προϊόντα, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό για την πόλη μας και για την Κρήτη.

Αμέσως μετά δήλωσε: «Με χαρά υποδεχόμαστε και πάλι στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα ομάδες από την Ευρώπη και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήρθαν συνολικά 200 περίπου αθλητές, οι οποίοι ανήκουν σε ακόμα περισσότερες ομάδες από όσες ήρθαν πέρυσι. Αυτή η αύξηση αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλει ο Δήμος Ηρακλείου και το προσωπικό της ΑΑΗ για την ενίσχυση του προπονητικού τουρισμού.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές και στους προπονητές τους  και καλή διαμονή στην πόλη μας»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...