Χρησιμοποιούσαν και έμπλαστρα για να διακινήσουν τα ναρκωτικά!

Petite Perle 300×250

Δυο άτομα στο Ηράκλειο, συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 166 γραμμάρια ηρωίνης, 480 ml μεθαδόνη, 4 έμπλαστρα εμποτισμένα με φαιντανύλη και ζυγαριά ακριβείας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου,  συνέλαβαν έναν δύο άνδρες έναν 41χρονο και έναν 33χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι διακινούσαν και κατείχαν ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (20.04.2019) το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συντονισμένη επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν ο 33χρονος με τον 41χρονο να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 33χρονου.

Ακολούθησε έρευνα στους ίδιους, στο εν λόγω όχημα και στην οικία του 33χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 166 γραμμάρια ηρωίνης,
  • 480 ml μεθαδόνη,
  • 4 διαδερμικά έμπλαστρα εμποτισμένα με φαιντανύλη,
  • μικροποσότητα κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαραίτητη από το Νόμο ιατρική συνταγή,
  • κινητό τηλέφωνο

Στο  πλαίσιο της  συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας,  προέκυψε  ότι ο 33χρονος με τον 41χρονο λειτουργούσαν κατ' εντολή 63χρονου άνδρα, ο οποίος είναι έγκλειστος  σε Κατάστημα Κράτησης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ