Σκορ και θέαμα στα Καλέσα από Ροδιά και Κόροιβο!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Ματσάρα στα Καλέσα ανάμεσα στην Ροδιά και τον Κόροιβο για την 24η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ, με τελικό σκορ το 3-3.

Οι Μαλεβιζιώτες τα έβαζαν μπροστά και τα… έτρωγαν πίσω, χάνοντας δική τους νίκη μέσα από τα χέρια τους, αφού το σκορ στο 70' ήταν 3-1.

Το σκορ για την Ροδιά άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Μάνος Μπελιμπασάκης, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ σε δεύτερο χρόνο για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, γράφοντας το 1-0.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και βρήκαν και δεύτερο γκολ. Ο Παπαδάκης πήρε την μπάλα έκανε μέτρα μαζί της και πάτησε περιοχή. Εκεί, ανετράπη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, με τον Παπαδάκη να το εκτελεί να είναι εύστοχος και να γράφει το 2-0, στο 28′.

Ο Κόροιβος απάντησε άμεσα και στο 39ολεπτό, ο Γεναράκης Μ. με ατομική προσπάθεια και σουτ μείωσε σε 2-1 σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ροδιά έφτασε και σε τρίτο γκολ με την συμπλήρωση 61' λεπτών με τον Παπαδάκη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με όμορφο τελείωμα γράφοντας το 3-1, με τον Δουκουμετζάκη να μην καταφέρνει παρά την προσπάθεια του να σώσει την εστία του.

Από αυτό το σημείο και μετά, η ομάδα των Αγίων Παρασκιών ανέβηκε και στο 73ο λεπτό μείωσε σε 3-2, με το δυνατό σουτ του Στειακάκη.

Το τέρμα της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Καλογεράκης στο 84ο λεπτό μετά από μακρινή μπαλιά και λάθος συνεννόηση της άμυνας και του τερματοφύλακα της Ροδιάς, με τον μέσο του Κόροιβου από καλή θέση να κάνει το τελείωμα και να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Ροδιά: Ζάχος, Κασαπάκης Κώστας, Μπελιμπασάκης Μ., Μπελιμπασάκης Γ., Χριστοδουλάκης, Χαραλαμπάκης, Κότσι, Πακιουφάκης (46' Στρατάκης), Παπαδάκης, Ρεράκης (46' Καπνιστός), Βαμβουκάκης

Κόροιβος: Δουκουμετζάκης, Φραγκιαδάκης, Γεναράκης Α., Χουστουλάκης, Σχοιναράκης, Καζάζης (35' λτ. Δρίβας), Γρεβεζάκης, Καλογεράκης, Πρέντη (70' Δετοράκης), Γεναράκης Μ., Στειακάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ