Κάλπασε το Άλογο στις Αγίες Παρασκιές, 2-3 τους Κουνάβους!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Και με τα δύο πόδια στην Β κατηγορία το Άλογο που πέρασε από την έδρα των Κουνάβων με σκορ 2-3 για την 24η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην παραπάνω κατηγορία.

Η ομάδα του Μαλεβιζίου "κάλπασε" και πέρασε από την δύσκολη έδρα των Αγίων Παρασκιών κάνοντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για την άνοδο.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Κυραλάκης γράφοντας το 0-1, σκορ ημιχρόνου.

Στην συνέχεια, ο Θάνος Χριστοδουλάκης στην επιστροφή του με την φανέλα του Αλόγου πήρε το όπλο του σκοράροντας δύο φορές.

Η αρχή έγινε στο 55ο λεπτό που ο έμπειρος άσσος έγραψε το 0-2, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με την συμπλήρωση 60' λεπτών έγραψε το 0-3.

Οι Κουνάβοι στα τελευταία λεπτά μείωσαν το σκορ, με τον Πρεντούλη στο 85ο λεπτό να μειώνει σε 1-3.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χρονάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-3, με το Άλογο να κρατάει το τρίποντο και να κλειδώνει την άνοδο στη Β' κατηγορία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κουνάβοι: Γκερκέζι, Παντελάκης, Μανδαλενάκης, Γκιαουράκης, Τουτουδάκης, Μαυροφοράκης (77' Βαρδάκης), Χρονάκης, Χαλαμπαλάκης (55' Ντανούσι), Κυπριωτάκης, Τζαγκαράκης (29' Πρεντούλης), Τσουλιάδης

Άλογο Μαλεβιζίου: Ζερβός, Χριστοδουλάκης Μ., Συνολάκης (70' Αναγνωστάκης), Χριστοδουλάκης Θ. (Πατεράκης), Μαματζάκης (78' Ζερβός Στ.), Μπακαλούμης, Ζερβός Ν., Ζερβός Γ., Πυτικάκης, Κυραλάκης, Σημαιάκης (85' Πολιτάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ