Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι Αλμυρού απέναντι στις Ασίτες

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Σε ένα παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό οι Ασίτες πήραν τους τρείς βαθμούς απέναντι στους Νέους Αλμυρού με 0-4 παίζοντας απλό ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα εκτός από τα τελευταία λεπτά που οι Νέοι πίεσαν λίγο παραπάνω χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Στο 3' ο Κουναλάκης πήρε την κεφαλιά αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Άστοχο σουτ στο 20 από τον Εμμ. Ιατράκη έξω από την περιοχή. Στο 24' οι Ασίτες συνεργάστηκαν καταπληκτικά με τον Πιπεράκη να τελειώνει όμορφα την φάση για το 0-1. Στο 29' ο Κοπιδάκης με κεφαλιά από κόρνερ του Δ. Αναστασάκη έκανε το 0-2. Στο 40' ο Καναβάκης από πολύ μακριά εκτέλεσε απευθείας φάουλ αιφνιδιάζοντας τον Ιατράκη αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και του στέρησε ένα πανέμορφο γκολ. Στο 43' ο Ρουμπάκης έκανε το 0-3 και καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 50' από κόρνερ και πάλι του Δ. Αναστασάκη, ο Αποστολάκης που είχε περάσει σαν αλλαγή με κεφαλιά έγραψε το 0-4. Στο 70' ο Χριστοδουλάκης σούταρε έξω από την περιοχή λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παγωμένου. Στο 72' ο Τσικανδυλάκης έδωσε ωραία στον Μουτσομετάϊ που σούταρε δυνατά, όμως ο Ιατράκης απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 79' καταπληκτική απόκρουση του Παγωμενου στο σουτ του Πλερωνάκη.

Συνθέσεις

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Παπαδάκης, Αποστολάκης(68' Γεωργακόπουλος), Κουναλάκης, Μουτσομετάϊ, Κανάκης, Καναβάκης, Τσικανδυλάκης, Κεφαλογιάννης, Σελαμας, Βελιβασάκης( 64' Κατσαμάνης)

Ασίτες: Ιατράκης, Πιπεράκης(81' Τσιότσιος), Μηναδάκης, Γαβαλάς, Θεοχαράκης, Αναστασάκης, Εμμ. Ιατράκης, Σταματάκης( 75' Πλερωνάκης), Ρουμπάκης( 67' Χριστοδουλάκης), Στ. Αναστασάκης( 46' Αποστολάκης), Κοπιδάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ