Είπε καλό καλοκαίρι με "επτάρα" ο Άγιος Δημήτριος!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Ένας καταιγιστικός Άγιος Δημήτριος έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο Αλμυρού, σκορπίζοντας με το εντυπωσιακό 7-1 τον Χείμαρο για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Αν και βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι, το σύνολο του Βασίλη Μιχελουδάκη ήταν πολύ καλό και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κατσαμάνη που σημείωσε καρέ τερμάτων, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του τερματίζοντας στην τιμητικότατη 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα!

Η ομάδα του Καβροχωρίου μόλις στο 9ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Γκαγκάκη να γράφει το 1-0. Στο 18ο λεπτό ο Κατσαμάνης Μ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 38΄ έγραψε το 3-0.

Με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, τρία λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το 4-0 σκορ ημιχρόνου, κάνοντας την επανάληψη τυπική διαδικασία!

Στο 59ο λεπτό ο Κατσαμάνης Χ. έγραψε το 5-0 για τον Άγιο Δημήτριο, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 61' ο Καδιανάκης πέτυχε το γκολ για τον Χείμαρο μειώνοντας σε 5-1.

Με την συμπλήρωση 65' λεπτών ο Γκακάκης έκανε έξι τα τέρματα της ομάδας τον εντυπωσιακό Κατσαμάνη Μιχάλη να σημειώνει το τέταρτο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώνει το τελικό 7-1!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Σγουράκης, Κουτρούλης, Ξημέρης (51' Περδικάκης), Γουλιεμάκης (63΄Κουτάντος), Κορνυλάκης, Σαλούστρος, Σερλιδάκης (46' Πατραμάνης Ν.), Γκαγκάκης, Κατσαμάνης Χ., Κατσαμάνης Μ., Νύκταρης

ΧΕΙΜΑΡΟΣ: Αλεβιζάκης, Δαριβιανάκης, Δράκος, Κεγιαδάκης, Μάρκου, Νικολαντωνάκης, Δαριβιανάκης, Σηφάκης, Μασαούτης, Καδιανάκης, Ορφανός

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ