Εκπληκτικό το θέαμα και… Λίντο-Ατρόμητος 3-2

Petite Perle 300×250

Θέαμα και γκολ πρόσφεραν στο ΑΙΓΑΊΟ ΚΑΠ οι 2008 του Λίντο και του Ατρόμητου με το Λίντο να κάνει 2 φορές ανατροπή στο σκορ και να κερδίζει με 3-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος και με τεχνικό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο προηγήθηκε 0-1. Στο 15' από άψογη επιθετική προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου ο Σασανης βγήκε απέναντι στον Κουκουριτάκη και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 29' ο Χνάρης με απευθείας φάουλ έκανε το 1-1. Στο 33' ο Ατρόμητος προηγήθηκε ξανά με 1-2 με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Λίτσου. Στο 42' το Λίντο έφερε το ματς στο 2-2 με κεφαλιά του Σπαθαράκη από κόρνερ του Αδαμάκη. Στο 45' από φάουλ που κέρδισε ο Βαρδάκης που ίσως ήταν και πέναλτι ο Χνάρης με νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 3-2.

Συνθέσεις

Λίντο: Κουκουριτάκης, Ψικάκος, Αδαμάκης, Παπαδόπουλος, Χνάρης, Βουκάλης, Βαρδάκης, Λυγεράκης, Φρέσκος, Πετούσης, Κορνάρος, Τζιράκης, Σπαθαράκης, Βασιλάκης

Ατρόμητος: Συμεωνίδης, Κοκοριάς, Σπληλιόπουλος, Ψαράκης, Ρηγάτος, Λίτσο, Λυράκης, Μπενάκης, Σασάνης, Σπέγγας, Ραδαίος, Παπαγιαννόπουλος, Μουστάκης, Χρισοβιτσιώτης, Αντωνίου, Παντεράκης, Καρανάσιος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ