Ο Γιάννης Φακουκάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

Ένας ακόμα δραστήριος και αποτελεσματικός άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γιάννη Φακουκάκη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φόδελε, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Γιάννης Φακουκάκης είναι ιδιαίτερα αξιόλογος και με πλούσιο έργο στο ενεργητικό του, ως Πρόεδρος μιας ιστορικής κοινότητας του Μαλεβιζίου, του Φόδελε. Άριστος γνώστης όλων των θεμάτων, έμπειρος και δυναμικός, επιθυμεί να συμβάλει με τις πολλές ικανότητες που τον διακρίνουν στην αναπτυξιακή πορεία του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα, αυτή του Γιάννη Φακουκάκη, έρχεται να ενισχύσει τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Ένας άνθρωπος αγαπητός και δραστήριος, αποτελεσματικός και διορατικός, με γνώσεις και όραμα για τον τόπο μας και διάθεση για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά μέσα από την κοινή προσπάθεια. Μαζί και με τον Γιάννη, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα που καταβάλλουμε για το Μαλεβίζι. Αυτή την προσπάθεια που μας οδηγεί στη νέα εποχή. Και με τον αμέριστο σεβασμό που έχουμε απέναντι στον συμπολίτη μας, με οραματικό σχεδιασμό, σωστή μεθοδολογία και σκληρή δουλειά, κάνουν το Μαλεβίζι μοντέλο ανάπτυξης για όλη την Ελλάδα. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Γιάννη Φακουκάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ