Βιογραφικό Μαρίνας Βογιατζή

Petite Perle 300×250

Ονομάζομαι Μαρίνα Βογιατζή.

Γεννήθηκα το 1986 και μεγάλωσα στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι. Σήμερα διαμένω στον Οικισμό της Αγίας Παρασκευής μαζί με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Καραπουλάκη με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Είμαι κόρη του Νικολάου Βογιατζή (πρώην Δημοτικού Συμβούλου) και της Ζαφειρένιας Σαμόλη.

Εργάζομαι από το 2017 μέχρι σήμερα ως βοηθός φαρμακοποιού, στο φαρμακείο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ στην Αμμουδάρα.

Εργάστηκα από το 2007 έως το 2014 στην Εκπαιδευτική-Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ ως Στέλεχος σχεδιασμού, υποβολής και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης σε ανέργους, εργαζομένους και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στα θεματικά πεδία: Διοίκηση και οικονομία, πρωτογενής τομέας, πληροφορική, περιβάλλον, τουρισμός, τεχνικά επαγγέλματα και προγραμμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων φυλακισμένων αποφυλακισμένων και ανήλικων παραβατών, ΑΜΕΑ, αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών, μεταναστών, τσιγγάνων, άνεργων νέων. 

Συμμετείχα στην υλοποίηση Δράσεων επαγγελματικής Συμβουλευτικής (επιτροπές επιλογής επιχειρήσεων με τον ΟΑΕΔ καθώς και την υλοποίηση σύζευξης των ωφελουμένων με τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας).

Επίσης, συμμετείχα στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων με αιχμή: δράσεις προκατάρτισης-κατάρτισης, συμβουλευτικής, απασχόλησης και επιχειρηματικότητας στα πλαίσια των Κοινοτικών Πρωτοβουλιών:  Απασχόληση, youthstart, adapt, leader plus, Equal,  καθώς και τις Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης σε οκτώ περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Αποτέλεσα μέλος οργανωτικών επιτροπών ημερίδων, διημερίδων και συνεδρίων που πραγματοποιήθηκαν από φορείς και  συμπράξεις που εργάστηκε και συνεργάστηκε για την υλοποίηση διαφόρων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Έχω παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων κατάρτισης σε θέματα εναλλακτικών μορφών  τουρισμού, πληροφορικής, ολοκληρωμένης προστασίας, ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικών ομάδων πληθυσμού, υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Διαθέτω πιστοποιημένες και εξειδικευμένες γνώσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Αγγλικών.

Είμαι μέλος Δ.Σ στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας.

Υπήρξα εθελόντρια σε Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή».

Ως ενεργός πολίτης συμμετέχω στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας από την εφηβική μου ηλικία έως και σήμερα.

Η ενασχόλησή μου και η αγάπη μου για τον τόπο που ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, με οδήγησε στη συμμετοχή μου στα κοινά στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα.

Οραματίζομαι ένα καλύτερο αύριο για το Μαλεβίζι και τους κατοίκους του και πρωταρχικός μου στόχος είναι να προσφέρω όλα όσα ονειρεύομαι γι' αυτόν τον τόπο.

Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την αλλαγή που αξίζουμε όλοι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ