Δωρεά βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στον Κρουσώνα

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με μια νέα δωρεά βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου προς το Γυμνάσιο Κρουσώνα, η Δημοτική Αρχή επιχειρεί να ενισχύσει τη φιλαναγνωσία στο Μαλεβίζι.

Έπειτα από σχετικό αίτημα του Γυμνασίου και απόφαση του Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου Κώστα Τριγώνη, δωρίστηκε ένας ικανός αριθμός βιβλίων από τα πολύτυπα της βιβλιοθήκης, για να μπορούν και οι μαθητές του Κρουσώνα να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στη γνώση.

Τα βιβλία, τα οποία είναι ειδικά προορισμένα για παιδιά γυμνασίου, παρέλαβε από τον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης, ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, Γιώργο Τζωράκη η Μαργαρίτα Κατσουρού καθηγήτρια του Γυμνασίου Κρουσώνα, συνοδευόμενη από τον επίσης εκπαιδευτικό σύζυγο Γιώργο Βαρδαβά, ευχαριστώντας για τη δωρεά αυτή.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική δωρεά από την Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, στην προσπάθεια δημιουργίας ενός μεγάλου δικτύου αξιόλογων περιφερειακών βιβλιοθηκών στο Μαλεβίζι. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι στους οικισμούς μας αναπτύσσονται τέτοιες δομές, μικρές μεν, αλλά ουσιαστικές και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Κρουσώνα για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιούν και εμείς είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε – όπως και κάθε άλλο φορέα του τόπου μας – με όλες μας τις δυνάμεις.».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...