"Προσοχή! Ο υποψήφιος εκτίθεται!"

Petite Perle 300×250

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της παράταξης "Νέοι Δρόμοι" με αφορμή την ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, μετά την επίσκεψή του, στις δομές του Δήμου.

" Με θλίψη διαβάσαμε την σχετική ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου κ. Μενέλαου Μποκέα, που επισκεπτόμενος τις δομές του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. μίλησε με εντελώς απαξιωτικά λόγια για το τεράστιο κοινωνικό έργο που εδώ και χρόνια επιτελείται από το προσωπικό και τις διοικήσεις του Οργανισμού.

Κατανοούμε ότι για λόγους μικροπολιτικής τακτικής, δεν τρέφει κανένα σεβασμό στη Δημοτική Αρχή και στα πεπραγμένα της – που ειδικά στον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. με τις Προεδρίες του αείμνηστου Γιώργου Μαρκατάτου και του Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη) κατέγραψαν εντυπωσιακά αποτελέσματα – αλλά τουλάχιστον όφειλε να γνωρίζει ότι η πληρότητα των δομών του Οργανισμού είναι τέτοια που: Κανένα παιδί δεν έμεινε εκτός παιδικών σταθμών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις άνω των 2.000 τ.μ. που κατασκευάστηκαν από τη Δημοτική Αρχή και λειτουργούν στον Σκαφιδαρά για τη στέγαση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και του Κέντρου δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, αποτελούν πρότυπα και για άλλους δήμους.

Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε ένας νέος παιδικός σταθμός στην Αμμουδάρα, ένας στον Κρουσώνα κι ένας νέος βρεφονηπιακός σταθμός στην Αγία Πελαγία ενισχύοντας το δίκτυο του Οργανισμού, ενώ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουν δυο ακόμα βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Αμμουδάρα και Πολύδροσο.

Το Κοινωνικό Μαγειρείο Μαλεβιζίου – επίσης πρότυπη δομή – τροφοδοτεί με 660 μερίδες φαγητού καθημερινά, όλα τα κέντρα του Οργανισμού.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου που λειτουργεί ανελλιπώς από το 2011 έχει καλύψει απόλυτα τις ανάγκες πολλών δεκάδων οικογενειών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Ως προς το Κέντρο Κοινότητας τέλος, που και εδώ επιδεικνύει πλήρη άγνοια, τον ενημερώνουμε ότι για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του, είθισται να μην εγκαθίσταται σε κεντρικά σημεία.

Ο συγκεκριμένος χώρος, που κατά τον υποψήφιο δήμαρχο είναι ακατάλληλος, είναι εγκεκριμένος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα. Ίσως αν είχε φροντίσει να επιδιώξει μια συνάντηση και με τη διοίκηση του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. κατά την επίσκεψή του, θα είχε γλυτώσει την προσωπική έκθεση".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ