Καθαρίζονται οι παραλίες του Μαλεβιζίου

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των παραλιών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τα συνεργεία των υπηρεσιών προετοιμάζουν τις παραλίες εν’ όψη του καλοκαιριού, απομακρύνοντας μπάζα, καλάμια και άλλα φερτά υλικά που είχαν κατέβει από τα ποτάμια και τα οποία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που προηγήθηκαν, έχουν συγκεντρωθεί σε τεράστιες ποσότητες στις παραλίες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Αμμουδάρας, όπου μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 200 φορτηγά με καλάμια!

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Προετοιμαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς να υποδεχτούμε το καλοκαίρι στο Μαλεβίζι και να έχουμε όμορφες, καθαρές και λειτουργικές παραλίες για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας. Δυστυχώς, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του χειμώνα, η δουλειά μας δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά με σωστό προγραμματισμό θα είμαστε εγκαίρως έτοιμοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας, όπως επίσης και στους Αντιδημάρχους Δημήτρη Τζεδάκη και Άρη Σαλούστρο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...