Το δρόμο της ανεξαρτησίας επέλεξε και η Ροδιά

Petite Perle 300×250

Το δρόμο της…. ανεξαρτησίας επιλέγουν για διάφορους λόγους οι τοπικές κοινότητες στο Μαλεβίζι.

Ο κυριότερος όμως λόγος είναι να αποφευχθεί η διάσπαση και να επικρατήσει ηρεμία στα χωριά που ήδη βιώνουν κλίμα πόλωσης. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στη Ροδιά, τα ανεξάρτητα τοπικά ψηφοδέλτια είναι δύο και όχι ένα. Πρώτη περιοχή που άνοιξε το δρόμο αυτής της επιλογής είναι το Φόδελε, στη συνέχεια ακολούθησε η Ροδιά, η Τύλισος και το Κεραμούτσι.

Ροδιά
Της προσπάθειας του πρώτου ανεξάρτητου ψηφοδελτίου που ανακοινώθηκε στη Ροδιά "ηγείται" ο απερχόμενος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Στρατάκης. Σε αυτό συμμετέχουν ο ίδιος και οι: Σταύρος Δαμιανάκης, Κώστας Κωστάκης, Μαρία Κανάκη, Αρίστος Λεβεντάκης, Μαρία Νικολουδάκη, Πέτρος Παπαδάκης, Ροδούλα Στρατάκη του Μιχαήλ.
Το δεύτερο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους Κατερίνα Αεράκη, Χρόνη Βαρσαμά, Αντώνη Ροδίτη και Πέτρο Σταματάκη. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ακόμα δύο ονόματα.

Σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Στρατάκης αναφέρει: Κατάθεση ψηφοδελτίου για τη Δημοτική Κοινότητα Ροδιάς με νέους ανθρώπους και με όραμα για τον τόπο μας.

Το ψηφοδέλτιό μας καταρτίζεται από άτομα που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη Ροδιά και με ανθρώπους που εκπροσωπούν τους δύο μεγάλους οικισμούς Λινοπεραμάτων και Παλαιόκαστρο. Πάμε μπροστά για μία Ροδιά που μας αξίζει.

Κεραμούτσι
Στη συγκρότηση ανεξάρτητου τοπικού ψηφοδελτίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου προχώρησαν εφτά κάτοικοι του Κεραμουτσίου με γνώμονα την ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων – προβλημάτων που αφορούν την Τοπική τους Κοινότητα.
Η σύνθεση του ψηφοδελτίου:
Νίκη Βογιατζάκη, Πόπη Θραψανιωτάκη, Βαγγέλης Εμμ. Καλλέργης, Μύρων Μαυρογιάννης, Όλγα Παπαδάκη, Κωστής Παρασύρης, Γιάννης Χαιρέτης.

Φόδελε
Τα πρόσωπα που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Φόδελε είναι: Ανδρέας Κοκκινάκης, Ευαγγελία Μακρυδάκη, Ειρήνη Μακρυδάκη, Ευτυχία Μαραθιανάκη, Χαράλαμπος Παντερής, Κώστας Πλαϊτης, Κώστας Σφακιανάκης, Εμμανουήλ Φακουκάκης του Γεωργίου.
Οι διαδικασίες ήταν συλλογικές και πολύμηνες, διήρκησαν έξι μήνες, ώσπου να καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο.

Τοπικό Τυλίσου

Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της Τυλίσου είναι:
Ανδρουλάκης Ευάγγελος του Ιωάννου
Βασιλάκης Εμμανουήλ του Γεωργίου
Θεργιοπούλου – Αθανασάκη Παναγιώτα (Γιώτα)
Μακρυγιαννάκη – Χαιρέτη Καλλιόπη (Πόπη)
Σπυριδάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη
Χαλκιαδάκης Μιχαήλ του Νικολαόυ
Σε ανακοίνωση τους αναφέρεται ότι αυτή η κίνηση έγινε με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων – προβλημάτων που αφορούν στην περιοχή.
«Η κίνηση μας απευθύνεται πρωτίστως σε όλους τους κατοίκους- δημότες της Τυλίσου, είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη, και ο χαρακτήρας της είναι ενωτικός.
Στόχος μας είναι η κοινή προσπάθεια και συνεργασία, μαζί με όλους τους Τυλισανούς προκειμένου να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του χωριού μας. Απευθύνουμε πρόσκληση και σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους και τις δημοτικές τους παρατάξεις να στηρίξουν προσπάθειά μας η οποία κινείται πέρα και πάνω από κομματικές λογικές».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ