Στο Λουτράκι και στις Κορφές ο Κ. Μαμουλάκης

Petite Perle 300×250

Το Λουτράκι και τις Κορφές επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της Δημοτικής Αρχής και υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξης Νέοι Δρόμοι.

Στη πλατεία του χωριού των Κορφών τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Φαραζάκης, ενώ το «παρών» έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Βαλτζάκης και Μανόλης Παπαδομανωλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ντουλάκης  και οι πρόεδροι Κοινοτήτων Τυλίσου και Κρουσώνα Γιώργος Κουβίδης και Φώτης Τρυπιδάκης .

Ο Δήμαρχος με τους υποψηφίους έκανε μία βόλτα στα μαγαζιά και στα καφενεία της περιοχής, όπου συνομίλησε με τον κόσμο και αντάλλαξε ευχές λόγω των ημερών.

Στο τέλος όλοι μαζί κατέληξαν σε κεντρικό καφενείο, όπου τον προσφώνησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπιζανάκης με καταγωγή από τις Κορφές, ο οποίος του ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, να είναι και την επόμενη τετραετία ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου που θα συνεχίσει τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και δρομολογηθεί.

Στη συνέχεια, έγινε απολογισμός του έργου στην Κοινότητα Κορφών από τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και τον πρόεδρο Κώστα Φαραζάκη, ενώ τέθηκαν οι προτεραιότητες και ο προγραμματισμός για την επόμενη τετραετία.

Στο τέλος, χάρισαν στο Δήμαρχο αναμνηστικά δώρα, τόσο ο κ. Μπιζανάκης όσο και ο κ. Φαραζάκης .

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και όλοι μαζί, κάτοικοι και υποψήφιοι, ήπιαν ένα κρασί στο φιλόξενο χωριό των Κορφών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ