Στα Πηγαϊδάκια γλέντησε η Λαϊκή Συσπείρωση

Petite Perle 300×250

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, καθώς και τον υποψήφιο δήμαρχο Δ. Φαιστού, Γιάννη Ζαχαριουδάκη παραβρέθηκε χθες 29 Απρίλη στο τοπικό γλέντι στα Πηγαϊδάκια Δήμου Φαιστού και αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους για χρόνια καλά, που προϋπόθεση έχουν να βαδίσει ο λαός στον δρόμο της ελπίδας και του αγώνα κάνοντας την πραγματική διαφορά και στις επερχόμενες εκλογές με την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν, επίσης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μανώλης Νικήτας και Γενοβέφα Χουστουλάκη με τη Λαϊκή Συσπείρωση και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Φαιστού Αντώνης Σφακιανάκης, Πόπη Καράλη, Γεωργία Νικήτα και Κατερίνα Παπαδογιαννάκη.

Το κρητικό παραδοσιακό γλέντι, το οποίο με μεγάλη φροντίδα και κόπο ετοίμασε ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού, κράτησε με πολύ κέφι μέχρι αργά το απόγευμα, με παραδοσιακή μουσική από το συγκρότημα του Κ. Σαριδάκη και με παραδοσιακούς χορούς παιδιών του χωριού και νεολαίων της σχολής χορών Γεωργιλαδάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ