Η αξιαγάπητη και δραστήρια "Παπαδιά της καρδιάς μας", παντού μπροστά

Petite Perle 300×250

Όλο και πιο δυναμικά και ενεργά μπαίνει στον Αγώνα των Περιφερειακών Εκλογών η κ. Σεληνιωτάκη Χρυσάνθη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη. Δίνει καθημερινά ισχυρό παρών σε όλο το Νομό, σε κάθε εκδήλωση, Πανηγύρι και δράση που διοργανώνεται… Έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της, φίλους, μαθητές , συνάδελφους τρέχει για να πάει την Κρήτη ΜΠΡΟΣΤΆ.

Από τις πρώτες της δηλώσεις

Με την εκλογή μου σαν περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε Ηρακλείου, με ενδιαφέρει η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του νομού μου. Θα ήθελα και θα μπορούσα να συμβάλω στην επίλυση θεμάτων που θα έπρεπε να είναι από καιρό τακτοποιημένα, όπως:

Τη λήψη μέτρων για το Δρακουλιάρη ποταμό στην ευρύτερη περιοχή των Τριών Βαγιών , ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος.
Η σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων και η παροχή νερού πάντα και σε όλους.
Η καθαριότητα των δημόσιων χώρων.
Η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων στο βαθμό που αφορά την Περιφέρεια.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ασχοληθώ με εκπαιδευτικά θέματα που υπόκεινται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Κρήτης. Επίσης, κύριο μέλημα μου θα αποτελέσει η συντήρηση των Ναών μας καθώς και θέματα περιβάλλοντος, ανακύκλωσης και παραγωγής ενέργειας από τα απόβλητα, ζητήματα που έχουν ήδη βρει τον δρόμο τους στις προηγμένες χώρες.

Στηρίξτε με για να σταθώ στο πλευρό όλων όσων με γνωρίζετε προσωπικά η μη. "

Και φαίνεται ότι μπορεί να κάνει πράξη όλα όσα έχει προαναγγείλει κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της αλλά και αργότερα…

Της ευχόμαστε Καλή επιτυχία….

Έγραψε: η Γεωργία Παυλοπούλου

Εκπαιδευτικός Φυσικός, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ