Μεγάλο Σάββατο Ανάσταση και ημέρα Πάσχα στη νήσο Ντία

Petite Perle 300×250

Όταν φτιάχναμε το πρόγραμμα του 2019 έπεσε πάλι στο τραπέζι η επανάληψη του εορτασμού του Πάσχα στη νήσο Ντια …. όλοι με κοίταξαν, έγνεψα απλά το κεφάλι και ξεκίνησα να κάνω εικόνες στο κεφάλι μου … μπλε κ πράσινα νερά ήλιος κατανυκτική ανάσταση στο εκκλησάκι της αναλήψεως , επανάληψη του 2017 … όλα λοιπόν θα ήταν τόσο ωραία όσο πριν από δυο χρόνια ! Και πράγματι ήταν ! Όλοι εκεί ο Νίκος ο Δημήτρης ο Μάνος ο Μανωλης ο πιλότος ο Γιώργος ο Αλέξης η Ελένη, η Μαρία και πολλοί άλλοι φίλοι και μέλη του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. !!! Η Ελένη ανέλαβε τον πάτερ Αντώνιο από την ενορία του Αγ Γεωργίου στον Πόρο που και ανήκει η Εκκλησία της Αναλήψεως, όπου με μεγάλη χαρά της έκανε το χατίρι να μας ψάλει την αναστάσιμη τελετή και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα !! Έτσι ξεκίνησε η εκδρομή κ για φέτος !!

Από νωρίς εκεί ο Μανόλης με την Αρετή κ τον Αναστάση ! Η μαγειρίτσα έτοιμη όλα έτοιμα. Η τελετή έγινε με μεγάλη επιτυχία ψάλαμε όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη, νιώσαμε υπέροχα μακριά από κροτίδες κ φασαρία !! Το φαγητό σερβιρίστηκε κ όπως πάντα τα γέλια πήραν κ αυτά θέση στη παρέα μας ..

Κυριακή του Πάσχα η παρέα μεγάλωσε, Το αρνί , ξεκίνησε να ψήνεται κ τα πρώτα μεζεδάκια στη ψησταριά μας έκοψαν την πείνα … μαζί με το πολύ φαγητό ξεκίνησε κ ο διαγωνισμός ανέκδοτου …… κάπως έτσι ήρθε το βράδυ κάποιοι έφυγαν για λιμάνι κάποιοι έμειναν να υποδεχτούν τους υπόλοιπους την Δευτέρα …. άντε χρόνια πολλά κ του χρόνου να είσαστε καλά όλοι !!

Ηρακλής Ζωγραφάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ