Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου περιόδευσε την Τρίτη 30/4, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ και τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτη με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο Νταγκουνάκης Γιώργος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, η Ρένα Σκυβαλάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηρακλείου Μιχάλης Κασαπάκης, Γιάννης Χριστοφοράκης και Μανώλης Βριθιάς. Το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον αστυνομικό διοικητή Ηρακλείου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο αστυνομικό μέγαρο.

Ο Σ. Βασιλειάδης κάλεσε τους εργαζόμενους αστυνομικούς να σταθούν στο πλάι του ΚΚΕ και του λαού γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε: "Το ΚΚΕ απευθύνεται σε εσάς που μαζί με όλο το λαό ζείτε τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής, της κυβέρνησης, της ΕΕ, άσχετα που σας υποσχέθηκαν ότι θα εξαιρεθείτε από τα μέτρα, λόγω των ειδικών μισθολογίων. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η περιβόητη ανάπτυξη που ευαγγελίζονται η κυβέρνηση, η ΕΕ, το κεφάλαιο, προϋποθέτει το τσάκισμα των δικαιωμάτων του λαού, δίχως καμία εξαίρεση. Σε αυτή την κατάσταση δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ΝΑΤΟ, όπου με τη συμφωνία και των κυβερνήσεων συναποφασίζονται οι πολιτικές που ματώνουν τους λαούς. Μπροστά στις πολλαπλές κάλπες του Μάη χρειάζεται να απαντήσουμε στο τσάκισμα της ζωής μας με ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες."

Με τη σειρά του ο Μ. Συντυχάκης κάλεσε τους εργαζόμενους αστυνομικούς να θυμηθούν πως το ΚΚΕ σταθερά στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους και υποστηρίζει να γίνει πλήρη εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, να πληρώνονται οι νυχτερινές βάρδιες, να στελεχώνονται επαρκώς όλες οι μονάδες κα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: "Η συντριπτική πλειοψηφία σας είστε παιδιά του λαού. Γιοι και κόρες φτωχών λαϊκών οικογενειών που υπηρετείτε σε δύσκολες συνθήκες. Η αστυνομία πρέπει να ασχολείται μόνο με την αντιμετώπιση του εγκλήματος και όχι την καταστολή του λαού. Το ΚΚΕ δεν ταυτίζει την πλειονότητα των αστυνομικών με τον κατασταλτικό μηχανισμό που υπηρετούν. Έχετε κάθε συμφέρον να συμπορευτείτε με τον αγώνα του λαού μας για διέξοδο από την κρίση σε όφελός του. Κανένας να μην εμποδίζει όσους αντιστέκονται στη σφαγή των συντάξεων, τις εργασιακές ανατροπές, τη φοροληστεία. Ο λαός έχει συμφέρον να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην περιφέρεια και τους δήμους. Να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά για να μπουν εμπόδια, να καθυστερήσουν αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικηθούν ανάσες ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ