Ανοικτό το Δημοτολόγιο Γαζίου το Σαββατοκύριακο λόγω της κατάθεσης υποψηφιοτήτων

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Ανοικτό θα είναι το Σάββατο 4 Μαΐου, Κυριακή 5 Μαΐου, και Δευτέρα 6 Μαΐου, από τις 10 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. το Δημοτολόγιο Γαζίου, προκειμένου οι υποψήφιοι να εξυπηρετηθούν ενόψει της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, και να εκδώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.    

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

-Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, λήγει η προθεσμία για τη μεταδημότευση λόγω υποψηφιότητας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

-Την Κυριακή 5 Μαΐου, λήγει η προθεσμία των 20 ημερών πριν από την ψηφοφορία για την υποβολή των δηλώσεων των συνδυασμών και των υποψηφίων στον Πρόεδρο του αρμόδιου Πρωτοδικείου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και

-Τη Δευτέρα 6 Μαΐου, λήγει η προθεσμία των 12 ημέρων μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, για την υποβολή των δηλώσεων των συνδυασμών των υποψηφίων, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...