Ο Λευτέρης Καλλέργης στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

Ένας ακόμα άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, με εμπειρία και έντονη δραστηριότητα στο ενεργητικό του, συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Καλλέργη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης, ο Λευτέρης Καλλέργης είναι ένας ακούραστος εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με αποτελεσματικό τρόπο αντιμετωπίζει όλα τα θέματα της τοπικής κοινότητας, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του. Εργάζεται με πάθος και ανιδιοτέλεια, με δυναμισμό και μεθοδικότητα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με χαρά συνεχίζουμε μαζί με έναν ακόμα έμπειρο, αξιόλογο και δυναμικό άνθρωπο, έναν άξιο συνεργάτη, τον Λευτέρη Καλλέργη, ο οποίος ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Ένας Πρόεδρος με πλούσια δράση, σημαντικές παρεμβάσεις και αποτελεσματικό τρόπο σκέψης, ένας πραγματικά ακούραστος εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μαζί και με τον Λευτέρη, συνεχίζουμε την πορεία μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια ολοκλήρωσης του σημαντικού έργου που γίνεται στον τόπο μας. Υπεύθυνα, αποτελεσματικά, με σεβασμό στον πολίτη και έναν ρεαλιστικά φιλόδοξο σχεδιασμό για όλο το Μαλεβίζι. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Λευτέρη Καλλέργη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ