Στο πλευρό του Σπύρου Καλλέργη η Μαρίνα Καρούζου


Σε μία ακόμα εξαιρετική προσθήκη προχώρησε η παράταξη του Σπύρου Καλλέργη, «Ενωμένο Μαλεβίζι». Πρόκειται για την Μαρίνα Καρούζου, με καταγωγή από την Αχλάδα Μαλεβιζίου, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού ως επιτυχημένη επιχειρηματίας για 31 ολόκληρα χρόνια.

 Η Μαρίνα Καρούζου, είναι απόφοιτη σχολής Αγγλομαθών Γραμματέων. Είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας, γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμούδι Λυγαριάς και μέλος ΕΣΕΕ.

Ακόμα, έχει διατελέσει, Αντιπρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Αχλάδας, Πρόεδρος στο Σύλλογο «Μέλισσα» Γυναικών Μαλεβιζίου επί 8ετίας, Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας και γραμματέας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Όπως δήλωσε η ίδια κατά την παρουσίαση της: «Με μεγάλη χαρά και εκτίμηση στο πρόσωπο του κυρίου Καλλέργη, θα συμμετάσχω και εγώ στην παράταξη Ενωμένο Μαλεβίζι. Με όραμα, αξιοπρέπεια και κοινή πορεία με τους συνυποψήφιους μου, θα αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Για μένα, προέχει πάντα ο σεβασμός στον πολίτη – άνθρωπο και στις αξίες του.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ