Διασκέδασαν με Τσαλίκη στο γάμο της Ήρας Βουτσαλά (video)

Petite Perle 300×250

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Σε ένα ξέφρενο πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους εξελίχθηκε ο γάμος της Αλικαρνασσώτισσας Ήρας Βουτσαλά με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σωτήρη Κυρανάκο.

Εμφανέστατα συγκινημένος ο πατέρας της νύφης, Μανόλης Βουτσαλάς, γνωστός σε όλη την Νέα Αλικαρνασσό ως Μπλομπλός και επιστήθιος φίλος του Στέλιου Καζαντζίδη, αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό με αέρα… Χόλυγουντ, αφού το ζευγάρι πάντρεψε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μενούνος με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνέχεια οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού δεξιώθηκαν στον Κήπο των Αισθήσεων με τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη να αποθεώνεται από Χολυγουντιανούς και Έλληνες.

Χορός, γέλια, κέφι και πολλά πολλά τραγούδια ήταν τα χαρακτηριστικά της βραδιάς με την πίστα να μην αδειάζει ούτε λεπτό, ενώ και η Μαρία Μενούνος πήρε το μικρόφωνο και σιγοτραγούδησε δίπλα στον Γιώργο Τσαλίκη.

Αρκετά ήταν τα πρόσωπα της showbiz ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Θοδωρής Παπαλουκάς, ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του και
Ευρωβουλευτής Εύα Καΐλή.

Gepostet von Chrystalla Hadjihambi am Samstag, 4. Mai 2019

Gepostet von Chrystalla Hadjihambi am Samstag, 4. Mai 2019

Φωτογραφίες: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ