Έχασε αλλά πανηγύρισε το Άλογο

Petite Perle 300×250

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα έπαιξε το Άλογο που έχασε από το ΙΝΙ με 1-2 στην Τύλισο χωρίς όμως να έχει ιδιαίτερη σημασία αφού πανηγύρισε την άνοδο του στη Β κατηγορία του τοπικού της ΕΠΣΗ.

Στο τέλος του παιχνιδιού παίκτες και παράγοντες άνοιξαν σαμπάνιες και χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς. Στο παιχνίδι τώρα το ΙΝΙ ήταν καλύτερο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να κερδίσει παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Το πρώτο γκολ για το ΙΝΙ ήρθε στο 7' με τον Κοκολάκη που έκανε καταπληκτικό βολέ στα όρια της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1. Το 1-1 έγινε τρία λεπτά μετά με τον Αγγουρίδη που σούταρε από μακριά στην δεξιά γωνία του Χαλαμπαλάκη.

Στο 21' αντεπίθεση για το ΙΝΙ ο Καπαρουνάκης με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Μαυρογιάννη που με βολίδα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Άλογο: Κοπιδάκης, Θέμελης, Μπακαλούμης, Πολιτάκης (46' Σημαιάκης), Στ. Ζερβός (73' Αντωνάκης), Αναγνωστάκης, Αγγουρίδης, Συνολάκης, Μπελενιώτης, Χριστοδουλάκης (73' Νιθαυριανάκης), Μ. Ζερβός (46' Ζ. Πολιτάκης)

ΙΝΙ: Χαλαμπαλάκης, Πιλιγκότσης, Μουντράκης, Κατσαμήτρος, Μανδαλένης, Βουρλιδάκης, Σφακιανάκης, Πολίζι (46' Πολίση), Μαυρογιάννης, Καπαρουνάκης, Κοκολάκης (88' Κανάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ