Β. Σχοιναράκη: 5 χρόνια δεν ήταν αρκετά για να λυθεί το ζήτημα των Λαϊκών αγορών

Petite Perle 300×250

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στη Λαϊκή αγορά των Πατελών και συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες του Ηρακλείου.

Η μετακύλιση ευθυνών από τον Δήμο στην Περιφέρεια έχει οδηγήσει το θέμα σε αδιέξοδο και δεν ευνοεί ούτε τους παραγωγούς, ούτε και τους κατοίκους. 5 ολόκληρα χρόνια κάποιοι έκρυβαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί ανέφερε ένας παραγωγός στην κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Ως νέα Δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να δοθεί οριστική λύση στην χωροθέτηση των λαϊκών αγορών που τα τελευταία χρόνια οι μετακινήσεις τους έχουν σηκώσει κύμα κοινωνικών αντιδράσεων στην πόλη του Ηρακλείου. 

Το έχω δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι ο πρωτογενής τομέας είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης του τόπου μας και οι λαϊκές αγορές αποτελούν χώροι προώθησης των τοπικών προϊόντων. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη και την καθημερινότητα των πολιτών για να μη διαταραχθεί η εύρυθμη εμπορική λειτουργία της πόλης ανέφερε κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ