Ο Κώστας Μαμουλάκης σίγουρος για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή (φωτ. + video)

Petite Perle 300×250

"Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε. Για να ενώσουμε και όχι να διαιρέσουμε. Κοινός παρονομαστής η αγάπη μας για τον τόπο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, ο οποίος καταχειροκροτούμενος από το πλήθος και συγκινημένος, ανέβηκε στο βήμα και αυτή την ώρα μιλάει στους Μαλεβιζιώτες αναφερόμενος στα έργα που με πολύ κόπο έγιναν, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία 1.500 μικρά και μεγάλα.
Ξεκίνησε την ομιλία του συγκινημένος, λέγοντας: "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, αυτή η συγκέντρωση στέλνει μήνυμα νίκης σε όλο το Μαλεβίζι. Η φωνή σας έχει φτάσει σε κάθε γωνιά του Μαλεβιζίου. Ναι στην ενότητα, ναι στους νέους δρόμους".

Αυτή τη στιγμή ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κώστας Μαμουλάκης που ζήτησε για τρίτη φορά ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες του Μαλεβιζίου για να συνεχίσει το μεγάλο έργο το οποίο έχει σε εξέλιξη τα τελευταία 8 χρόνια. "Να είστε καλά και με τη νίκη", είπε κλείνοντας την ομιλία του, ενώ νωρίτερα είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών από την πρώτη Κυριακή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ