Μιχάλης Χουστουλάκης: Επιλεγούμε δημοτική αρχή υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων

Petite Perle 300×250

Δήλωση του Μιχάλη Χουστουλάκη για τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων των υποψηφίων δημάρχων Κ. Μαμουλάκη και Μ. Μποκέα

Ο Μιχάλης Χουστουλάκης, υποψήφιος Δήμαρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμου Μαλεβιζίου με αφορμή τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων των υποψηφίων δημάρχων Κ. Μαμουλάκη και Μ. Μποκέα έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πως ποιος είσαι. Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των παρατάξεων των υποψήφιων δημάρχων Κώστα Μαμουλάκη και Μενέλαου Μποκεά.

Όπου στην περίπτωση του Κ. Μαμουλάκη τον κεντρικό χαιρετισμό της συγκέντρωσης πραγματοποίησε ο μεγαλοβιομήχανος Λεμπιδάκης Γιάννης και στην περίπτωση του Μ. Μποκέα στην συγκέντρωση παρευρίσκονταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Ν. Ηγουμενίδης.

Ο μεγαλοβιομήχανος στον σύντομο χαιρετισμό του εκθείασε τον κ. Μαμουλάκη για έργα και τις μέρες του στον δήμο. Πώς να μην το κάνει άλλωστε  όταν ο κ Μαμουλάκης έμπρακτα εδώ και 8 χρόνια εφαρμόζει κατά γράμμα τις κυβερνητικές πολιτικές και την πολιτική της ΕΕ, στηρίζοντας ανοιχτά τα επιχειρηματικά συμφέροντα και κέρδη κόντρα στις λαϊκές ανάγκες.

Στην ίδια μεριά βέβαια και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι στων οποίων τα ψηφοδέλτια δεν λείπουν μεγαλοεπιχειρηματίες. Άλλωστε και οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι (και το ψηφοδελτίου του Σ. Καλλέργη) διαγωνίζονται για το ποιός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των βιομηχάνων και των ξενοδόχων σε επίπεδο δήμου. Όλοι τους οραματίζονται την επόμενη ημέρα το Μαλεβίζι των επιχειρηματιών και όχι το Μαλεβίζι του εργαζόμενου, του μικρομαγαζάτορα, του αγρότη.

Όσο και να ψάξουν οι δημότες Μαλεβιζίου δεν θα βρουν διάφορα ανάμεσα στους εκλεκτούς των βιομηχάνων, της κυβέρνησης και των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ήρθε η ώρα να κάνουμε εμείς την πραγματική διάφορα με ισχυροποίηση της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και Δήμο και ισχυρό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Επιλεγούμε δημοτική αρχή υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων και πραγματική εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στην πολιτική κυβερνήσεων κεφαλαίου ΕΕ και όχι δημοτική αρχή υπερασπιστή της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολίτικης και των επιχειρηματιών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ