Οι Ολλανδοί "κλείνουν" το μάτι στον 16χρονο τερματοφύλακα Αποστολάκη από τον ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Ο 16χρονος γκολκίπερ, Σταύρος Αποστολάκης, μπήκε στο μάτι σκάουτερς, φιλοδοξώντας να αφήσει το νησί και να κάνει το ευρωπαϊκό άλμα σε νεαρή ηλικία

Είναι γνωστό πως η ποδοσφαιρική βιομηχανία της Ολλανδίας δεν ασχολείται μόνο με την παραγωγή ταλέντων, αλλά και με τον εντοπισμό νεαρών σε ηλικία και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών. Σε κάτι τέτοια θέματα είναι… ατσίδες, όπως αποδεικνύεται και στην περίπτωση του Κρητικού ποδοσφαιριστή, Σταύρου Αποστολάκη.

Ο 16χρονος (για την ακρίβεια είναι 15,5 ετών) τερματοφύλακας αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα του Ομίλου Φιλάθλων Αγίας Μαρίνας (ΟΦΑΜ) Ηρακλείου. Εχει ύψος 1.87 μ. και φιλοδοξεί να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του και εκτός Ελλάδας.

Ηδη, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε σε προπονητικό κέντρο της Ολλανδίας και προπονήθηκε υπό το βλέμμα του έμπειρου προπονητή/σκάουτερ, Τον Τζένερ, ο οποίος έχει τη δική του ακαδημία στη χώρα της τουλίπας.

Σύμφωνα με τα όσα του διεμήνυσαν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αναμένεται να περάσει νέα δοκιματικά τεστ, ενώπιον περισσότερων "εξειδικευμένων" ματιών και, αν χρειαστεί θα αφήσει για… αρκετό καιρό τον τόπο καταγωγής του.

Αλλωστε, οι ενδιαφερόμενοι (ήδη μπήκε στο στόχαστρο της Αλκμαάρ) είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ότι έξοδα χρειάζεται και να του παρέχουν ό,τι περισσότερο μπορούν, προκειμένου να τον έχουν υπό την επίβλεψή τους.

Πηγή: Metrosport.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ