Η ανακήρυξη των συνδυασμών και οι εξαιρέσεις

Οι υποψήφιοι των συνδυασμών από νωρίς το μεσημέρι είχαν κατακλύσει το Πρωτοδικείο Ηρακλείου, εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων.
Η διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών και των υποψηφίων για τις εκλογές της 26ης Μαϊου ολοκληρώθηκε, και στο Ηράκλειο όλοι οι συνδυασμοί ανακηρύχθηκαν χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.


Από τους συνδυασμούς των Γιάννη Κουράκη και Ευρυπίδη Κουκιαδάκη δεν ανακηρύχθηκαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι (ένας από τον κάθε συνδυασμό) καθώς επίσης και ένας υποψήφιος για τη δημοτική ενότητα Αλικαρνασσού.
Οι Δήμοι Αρχανών-Αστερουσίων, Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου ανακηρύχθηκαν χωρίς καμία εξαίρεση.
Το ίδιο συνέβη και στο Δήμο Μαλεβιζίου εκτός από τον συνδυασμό “Τύλισος 2019” με έξι υποψήφιους. https://fonimaleviziou.gr/2019/05/11/ektos-eklogon-to-anexartito-psifodelt/
Στο Δήμο Γόρτυνας επίσης ανακηρύχθηκαν όλοι εκτός από έξι υποψήφιους για τοπικά συμβούλια. Πρόκειται για πέντε μεμονωμένους υποψήφιους και μια υποψήφια στο συνδυασμό “Ανεξάρτητη κίνηση για την κοινοτήτων Αγίων Δέκα μπροστά”.
Στο Δήμο Χερσονήσου, χωρίς κανένα πρόβλημα, πλην μιας υποψήφιας στο δημοτικό διαμέρισμα Γουβών, η διαδικασία προχώρησε, ενώ δεν ανακηρύχθηκε για την δημοτική ενότητα Μοιρών ένας υποψήφιος του Γρήγορη Νικολιδάκη και δυο υποψήφιες της Μαρίας Πετρακογιώργη.

Οι άλλοι πέντε που δεν ανακηρύχθηκαν αφορούν σε δυο στην κοινότητα Βασιλικών Ανωγείων, ένας στην κοινότητα Χουστουλιανών, ένας στις Λούρες και ένας στους Αγίους Δέκα. Επίσης δεν ανακηρύχθηκε για την δημοτική ενότητα Ζαρού ένας υποψήφιος του Γιάννη Μαθιουδάκη.
Οι περιφερειακοί συνδυασμοί ανακηρύχθηκαν επίσης όλοι χωρίς καμία έκπληξη.

KALLERGIS
Προσθήκη του fonimaleviziou.gr στην Google

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ