Ε. Σχοιναράκη: «Πυρήνας Πολιτισμού η πλατεία Αγίας Αικατερίνης»

Petite Perle 300×250

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, κ. Μηνά Μαυροειδή και μέλη του.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη επισήμανε πως η Πράξη εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης που έχει εγκριθεί από το 2007 παραμένει στα χαρτιά μέχρι και σήμερα. Σημείωσε πως η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση της σημερινής προβληματικής κατάστασης.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη τόνισε πως η αστική ανάπλαση θα ξεκινήσει άμεσα για να αποκτήσει το Ηράκλειο την εικόνα που αξίζει. Η δύναμη των διαμερισματικών συμβουλίων πρέπει να δυναμώσει και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι όπως αυτός της Αγίας Αικατερίνης πρέπει να έχουν άποψη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εάν δεν ακούς τους κατοίκους αυτής της πόλης, δε δικαιούσαι ως Δημοτική αρχή να αποφασίζεις γι΄αυτούς, ανέφερε η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

«Η πλατεία της Αγ. Αικατερίνης πρέπει να γίνει πυρήνας πολιτισμού ενταγμένη σ΄ένα αναβαθμισμένο αστικό περιβάλλον. Εμείς, ως νέα Δημοτική Αρχή είμαστε αποφασισμένοι για παραχώρηση αρμοδιοτήτων, ανάπτυξη πρωτοβουλιών και συνεργασιών με όλους τους πολίτες προκειμένου να ζούμε στο Ηράκλειο που μας αξίζει», δήλωσε η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη. 


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ