Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Petite Perle 300×250

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Σήμερα Σάββατο 11 Μάη:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Γιάννη Ζαχαριουδάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Πόμπια στις 6μμ και ομιλία στο «Στέκι του Ζαχάρη» και στην συνέχεια περιοδεία στα Πηγαϊδάκια.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, Αγ. Παρασκιές, Κουνάβους και Χουδέτσι, στις 6:00μμ με επικεφαλής τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στον Αγ. Μύρωνα και στις Δαφνές, στις 6:00μμ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

-Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου, με ομιλητέςτους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτήκαι Παρθενιώτη Γιώργο,υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην πλατεία της Επισκοπής, στις 8μμ.

Αύριο Κυριακή 12 Μάη:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στα χωριά του δήμου Μαλεβιζίου, Αηδονοχώρι, Καμαριώτης, Αστυράκι, στις 11:00πμ με επικεφαλής τον Χουστουλάκη Μιχάλη, υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Έμπαρο, στις 6:00μμ με επικεφαλής τον Κώστα Μωυσάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Βιάννου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αρκαλοχώρι με ομιλητές τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Κώστα Προυκάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Μινώα με την Λαϊκή Συσπείρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, στις 7:30μμ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ