Τι είπε ο Μενέλαος Μποκέας από την επίσκεψη του στην Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

Την περιοχή της Αμμουδάρας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, με υποψηφίους του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι μπορεί!». Ο Μενέλαος Μποκέας συζήτησε διεξοδικά με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής. Σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Αμμουδάρα. Η πόλη στην πόλη. Η «Κόπα Καμπάνα» της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής που έμεινε τέτοια μόνο στα παχιά λόγια των προεκλογικών εξαγγελιών του Δημάρχου το 2014. Χωρίς καν τα βασικά. Άσφαλτος στη βιτρίνα, χώμα στις παρακείμενες οδούς. Απουσία σχεδίου πόλης, αποχετευτικού κατά περιοχές, χαλασμένα και επικίνδυνα πεζοδρόμια, κομμένα φωτιστικά, παγίδες στους δρόμους. Χωρίς μέριμνα για κατοίκους, επιχειρήσεις, πόσο μάλλον για τους επισκέπτες.  

Πώς εξασφαλίζουμε τη βιωσιμότητα της περιοχής όταν δεν παρέχουμε ποιότητα ζωής για τους ίδιους τους κατοίκους, δεν παρέχουμε ελεύθερους χώρους για τις οικογένειες και δε διασφαλίζεται η παραλία ως επισκέψιμη κατά τους χειμερινούς μήνες;

Ερωτήματα που εννιά χρόνια τώρα δεν ήταν αρκετά για να απαντηθούν. Εννιά ολόκληρα χρόνια απραξίας. Οι αλήθειες δε μπορούν πια να κρύβονται κάτω από το χαλί».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ