Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του Αλέξανδρου "Παπαδιά" στο Γάζι

Petite Perle 300×250

 Ξεχωριστή και δυναμική ήταν η παρουσία της κ. Σεληνιωτάκη Χρυσάνθης στο δημοτικό σκηνικό του Γαζίου. Καθότι πρεσβυτέρα Γαζίου τίμησε με την απαστράπτουσα παρουσία της τα προεκλογικά κέντρα των υποψηφίων Συνδυασμών Γαζίου "Νέοι Δρόμοι" και" Το Μαλεβίζι μπορεί"….

Τη Δευτέρα 6/5 ξεχώρισε η παρουσία της στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του πολύ διάσημου και δημιουργικού υποψήφιου κ. Κώστα Μαμουλάκη. Στο πλευρό της βρέθηκε ο αξιαγάπητος σύζυγος και ιερέας Γαζίου, ένα πολύ αγαπητό και αναγνωρίσιμο πρόσωπο, π. Ευάγγελος Παπουτσάκης.

Την Τετάρτη 8/5 η Χρυσάνθη μας παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νέου και φιλόδοξου υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Μενελάου Μποκέα πάλι με την πολύτιμη στήριξη του π. Ευαγγέλου, ενός νέου, δημιουργικού και δραστήριου Ιερέα που ενδιαφέρεται για τα κοινά και φροντίζει το ποίμνιό του με τρόπο μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Πλήθος κόσμου έκλεισε την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και στις δύο προεκλογικές παρουσιάσεις ψηφοδελτίων.

Η ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου υπήρξε καταιγιστική και απαραίτητη καθώς πρωτοστάτησε των δύο Αγιασμών των εκλογικών κέντρων για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Μαλεβιζίου.

 Καλή επιτυχία στους υποψήφιους δημάρχους ….

Καλή επιτυχία στην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο κ. Σεληνιωτάκη Χρυσάνθη…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ